Sunday, March 26, 2006

Oproep voor een financiele bijdrage voor een nieuwe waterafvoer.
Nu de lente langzaam op gang komt en de grote hoeveelheid sneeuw wegsmelt wordt het kinderhuis momenteel geconfronteerd met een probleem wat we al eerder hebben beschreven. Door afwezigheid van een goed afwateringssysteem slaat het vocht door de muren heen en veroorzaakt daar enorme meeldauwhaarden aan plafonds en buitenmuren. De foto's hieronder laten dat duidelijk zien.


De geschatte onkosten voor een nieuwe waterafvoer is USD 3630,= Er is al de helft toegezegd door een kerk uit Alabama (USD 1850,=). Voor het resterende bedrag worden nu sponsoren gezocht. Vandaar onze oproep aan iedereen die deze blogspot bezoekt.

Op welke rekening kan gestort worden? Tot wij een nieuwe rekeningnummer hebben kunnen giften overgemaakt worden op rekening van 4556909 t.n.v. Jaap & Lucie Brusewitz-Kijlstra.
Of op rekeningnummer 311613 t.n.v. Diakonale Raad van de Doopsgezinde en Remonstrantse Gemeente, Leiden o.v.v. Kinderhuis Nikolskoye.

We hebben begin januari 2006 een stichting in het leven geroepen "Kinderen van Nikolskoye".
Zodra het voor deze stichting aangevraagde rekeningnummer bekend is zal dit natuurlijk direct op deze blogspot worden vermeld.

No comments: